Artikel Marketing

Beste Webmaster,

Deze keer ga ik het met je hebben over een handige artikel marketing tool!

Het idee voor deze artikel marketing tool ontstond al eerder. De makers vonden dat het verspreiden van artikelen op het internet makkelijker zou moeten kunnen. Ze hadden er tabak van om webmasters aan te schrijven, te onderhandelen over de prijs… Dat moet een stuk makkelijker en sneller kunnen, dachten zij. Met deze artikel marketing tool bewijzen zij nu dat het plaatsen van artikelen echt veel sneller en makkelijker kan! Lees verder want hieronder kun je naar hun website.

Linkbuilding is in het huidige internet tijdperk echt niet meer weg te denken. Dankzij een goede linkbuilding stijgt de website naar de hoogste plaatsen in de zoekresultaten. Linkbuilding uitbesteden is helaas ontzettend duur. Zelf alle regels van linkbuilding leren, is een tijdrovende klus en garandeert absoluut geen succes. Er is nu eenmaal een hoop concurrentie op het internet. Zeker wanneer je je op concurrerende zoektermen focust.

Deze artikel marketing tool biedt dan uitkomst. Voor een vast maandelijks bedrag kun je artikelen plaatsen op meer dan dertig websites. Het aantal websites worden steeds uitgebreid. Ja kan ook er voor kiezen om eenmalig 25 artikelen te plaatsen voor 29 euro. Voor de prijs van 49 euro per maand kan je 100 artikelen per maand plaatsen en voor 89 euro per maand kan je zelfs 200 artikelen per maand plaatsen.

Je bouwt een natuurlijk linkprofiel en dat zorgt voor goede resultaten. Niet voor niets maken inmiddels ook al een groot aantal online marketing en SEO bedrijven gebruik van deze artikel marketing tool voor hun klanten!

Ook voor minder ervaren mensen is de artikel marketing tool een fantastische tool. Het systeem is expres simpel gehouden. Vanuit één plek kun je je artikelen plaatsen op meer dan dertig websites.

De artikel marketing tool maakt momenteel gebruik van meer dan dertig aangesloten websites en dat aantal groeit gestaag. Elke website is opgedeeld in categorieën, zodat jij jouw artikel altijd in een relevante categorie kunt plaatsen. Ook heb je websites met verschillende PR ranking; van PR0 tot PR4. De diversiteit is groot en hiermee dus ook het bereik.

De artikel marketing tool werkt! In een handomdraai zet je je unieke artikelen op het internet met als resultaat: een hoge positionering in de zoekmachines. Meer bezoekers betekent meer klanten en dat staat weer gelijk aan meer verkopen en meer omzet. De artikel marketing tool verdient zichzelf dan ook dubbel en dwars terug. Je kunt Artikelmax zelfs gratis uitproberen dankzij de 30-dagen niet goed geld terug garantie.

Ga naar de website van deze handige artikel marketing tool